Kockens antipasti

Portioner

2

Tid

20-25 minuter

Svårighetsgrad

Lätt

Ingredienser

½ förp Aviko Potatisbakelser (2 st)
½ zucchini, skivad
1 röd paprika, skuren i strimlor
2 msk olivolja
150 g oliver, marinerade
125 g marinerade kronärtskockshjärtan
75 g av soltorkade tomater
75 g parmaskinka, skivad
100 g smal lufttorkad italiensk salamikorv , skiva halva
75 g pecorino, skivad
100 g vitlöksräkor
100 g grön pesto
1 ciabatta

Beskrivning

Värm ugnen till 220°C.
Placera potatisbakelserna på en ugnsplåt och tillaga i ugnen i 20-25 minuter, eller tills de är gyllenbruna.
Hetta upp en grillpanna. Vänd zucchini och paprikan i olivoljan . Grilla grönsakerna i en grillpanna i 4-5 minuter tills de är al dente, och har fått vackra rutnätslinjer.
Lägg de grillade grönsakerna på ett stort serveringsfat. Lägg upp kronärtskockshjärtan och soltorkade tomater.
Lägg sedan upp skinka, ost, salami och räkor och till sist med potatisbakelserna Servera antipasti med pesto och ciabatta.

Relaterade produkter