Aviko Churros Va (1)
Aviko Duchesse Va
  • Aviko Super Crunch Premium Fries Pommes (1)

    Avikos produkter

    Som på restaurang fast hemma

Avikos produkter

Super Crunch Premium Fries

En premium pommes frites som seglat upp som en vinnare hos svenska matälskare. Super Crunch Premium Fries är lagom mjuka inuti med en gyllene krispig yta som håller sig krispig extra länge. Hemligheten ligger i den speciella coatingen i kombination med en första förfritering i solrosolja precis innan frysning. Super Crunch har länge serverats på restauranger runt om i världen och är en pommes frites för dig som ställer höga krav på smak och kvalitet. Djupfryst. 750 g

Du hittar Super Crunch Premium Fries på:


SuperCrunch Premium Skinny Fries

SuperCrunch Premium Skinny Fries är extra tunna strips tillagade av utvald potatis, och förfriterade i solrosolja för bästa krispighet. En pommes för dig som ställer krav på smak och kvalitet! Avikos Skinny blev Bäst i test i tidningen Allt om mats test av pommes strips i oktober 2021. Beröm av juryn och en fyra av fem möjliga gafflar. Som på restaurang fast hemma. Djupfryst. 600 g

Du hittar SuperCrunch Premium Skinny Fries på:


Super Crunch Crinkle - räfflade pommes frites

SuperCrunch Premium Crinkle Fries är gyllene, räfflade pommes frites med lagom mjuk kärna och extra krispig utsida. Hemligheten ligger i den speciella coatingen i kombination med förfritering i solrosolja. SuperCrunch serveras på restauranger runt om i världen och är en pommes frites för dig som ställer höga krav på smak och kvalitet. SuperCrunch kan tillagas i ugn, airfryer eller fritös. Djupfryst. 750 g.

Du hittar Super Crunch Crinkle - räfflade pommes frites på:


Super Crunch Grip´n Dip

SuperCrunch Premium Fries Grip ‘n Dip är en extra krispig, u-formad pommes frites som är perfekt att dippa med tack vare sin form. Den har fin potatissmak, är lagom mjuk inuti och har en gyllene krispig yta, som håller sig krispig extra länge. Hemligheten ligger i den speciella coatingen i kombination med en första förfritering i solrosolja precis innan frysning. En mångsidig pommes som kan serveras som smårätt eller till en god burgare med dipp. Djupfryst. 600 g.

Du hittar Super Crunch Grip´n Dip på:


Potatisbakelser Emmentalerost

Avikos potatisbakelse med emmentalerost är en restaurangfavorit som du enkelt kan tillaga hemma i köket. Klassiska bakelser med skivad potatis, gräddig sås och emmentalerost. Varje ask innehåller fyra portionsgratänger à 100 gram som du gräddar till perfektion i ugnen på 20-25 minuter. Servera gärna till oxfilé eller lax. Djupfryst. 400 g.

Du hittar Potatisbakelser Emmentalerost på:


Churros för ugn

Churros är en traditionell spansk delikatess, älskad över hela världen. Nu kan du snabbt och enkelt göra varma frasiga churros hemma i ugn eller airfryer. Sockra och servera med chokladsås, nutella, kolasås eller doppa i smält choklad. Pudra med socker och kanel eller servera med glass, vispgrädde och färska bär. Hur gott som helst! Djupfryst. 300 g.

Du hittar Churros för ugn på:


Duchesse

Nyhet! Små spritsade toppar tillagade av potatis från utvalda odlare. Våra Pom´Duchesse är förfriterade i solrosolja för bästa krispighet. Ett klockrent potatistillbehör till massor av rätter och en klassiker till plankstek och fiskgratäng. Som på restaurang fast hemma. Djupfryst. 600 g.

Du hittar Duchesse på: