aviko_sweet_va.jpg
aviko_potatisbaklser_ho.jpg
  • huvudbild_aviko.jpg

    Avikos produkter

    Som på restaurang fast hemma

Kupong som ger dig smakrabatt på Avikos produkter

Rabattkupong som ger dig smakrabatt på valfri Aviko-produkt i din butik. Skriv ut kupongen och ta med till butiken.  

5 kr smakrabatt på valfri Avikoprodukt
(gäller hos Coop, Hemköp, Willys och Citygross) 

Avikos produkter

Sweet Potato Fries

Sweet Potato fries är krispiga sötpotatis-pommes frites med rapsolja fulla med smak! De passar utmärkt till grillad kyckling, hamburgare eller med en god dip.

Du hittar Sweet Potato Fries på:


Super Crunch Premium Fries

Super Crunch Premium Fries är krispiga, gyllene ugns-pommes frites som håller sig krispiga extra länge. Äntligen en pommes frites för dig som ställer höga krav på smak och kvalitet – en restaurangfavorit som du nu enkelt kan tillaga hemma. Super Crunch är goda som de är eller till din favoriträtt. De tillagas enkelt i ugnen, i fritös eller i airfryer. Tips! Varför inte bjuda på något extra - blanda Super Crunch med Aviko Sweet Potato Fries för att göra smaskiga Tiger Fries.

Du hittar Super Crunch Premium Fries på:


Potatisbakelser emmentalerost

En restaurangfavorit hemma i köket! Denna klassiska potatisbakelse gräddas till perfektion i ugnen och servas till en god köttbit när du vill unna dig något extra gott.

Du hittar Potatisbakelser emmentalerost på:


Sweet Potato Veggie Mix

Sweet Potato Veggie Mix är en pytt som är förstekt i solrosolja och är klar att värma och servera. En god blandning av sötpotatis, potatis, paprika och gröna sojabönor - med sting av chili. Servera som den är, som en huvudrätt, eller varför inte med ett stekt ägg. Sweet Potato Veggie Mix är också god som tillbehör till en bit fisk, kyckling eller kött med aioli eller bearnaisesås. Aviko Sweet Potato Veggie Mix är en vegansk pytt med högt innehåll av protein och fiber.
<