top of page

Fries-adillas med krispiga Super Crunch pommes frites & guacamole

  • sbjurback
  • Oct 1
  • 1 min read

Updated: 7 days ago

Portioner: 10

Tid: 20 minuter

Svårighetsgrad: Lätt

ree

Ingredienser

  • 1 kg Super Crunch

  • 20 tortillabröd

  • 800 g tonfisk i olja

  • 10 tomater, skivade

  • 5 vårlökar, skurna i ringar

  • 400 g ost

  • 5 avokador

  • 2 limefrukter, juicen av

  • 1 rödlök, hackad

  • 1 tsk kummin

  • ½ chilifrukt, finhackad

1 handfull koriander Gör så här Förbered guacamolen först: skär avokadon i halvor.

Ta bort kärnorna, gröp ur köttet och mixa till en grov puré. Blanda i rödlök, kumminpulver, chilipeppar, koriander och limejuice.


Krydda med salt och peppar. Häll oljan av tonfisken och riv osten. Följ instruktionerna på förpackningen och tillaga dina pommes frites.

Lägg ut 10 tortillabröd och fördela osten på dem. Lägg på tonfisk och vårlök. Lägg sedan på tomatskivorna och dina färdiga pommes frites.

Lägg över resterande tortillabröd och tryck ihop lite lätt. Värm en stekpanna med en droppe olja och stek fries-adillas i 5 minuter på medelvärme tills de är gyllenbruna.

Vänd efter halva tiden. Skär dina fries-adillas i ”tårtbitar” och servera med guacamole och några extra pommes frites.

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page