Aviko Churros Va (1)
Aviko Duchesse Va
  • smartson.png

Hela 95% rekommenderar Super Crunch!

Aviko dukade våren 2019 upp ett drömtest* för pommes frites-älskare med hjälp av Smartson. Efter att 239 svenska testpiloter provat Avikos Super Crunch Premium Fries frites valde hela 95% att rekommendera.

Krispiga pommes frites som kan jämföras med restaurangkvalitet, tyckte flera av testpiloterna. Andra positiva omdömen gällde framförallt den goda smaken, men även krispigheten och storleken fick tummen upp. 

Några av recensionerna:

"Familjens nya favorit! Smakfulla och krispigt goda pommes även fast de var gjorda i ugnen och inte i fritös. Fullt betyg från hela familjen." (en konsument i Falun)

"Toppenkvalite, väldigt goda och mättande. Rekommenderas verkligen." (en konsument i Eslöv)

"Hade höga förväntningar på deras produkt för jag har provat deras sötpotatis pommes innan. Och om dessa levererade och det gjorde dom verkligen överlägset dom bästa pommes jag har provat måste jag säga. Bra smak verkligen krispiga som dom lovade. Ett toppen betyg från mig och rekommenderar verkligen dessa till andra." (en konsument i Göteborg)

*Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser, via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Läs mer hos Smartson