Tillbaka Skriv ut sidan
Dela på Facebook

Smarriga dipsåser till Sweet Potato Fries

Portioner

4

Tid

Mellan 2 och 20 min

Svårighetsgrad

Lätt

Ingredienser

Chili explosion:
Majonnäs
Sambal Oelek

Tryffeldip
Majonnäs
Tryffeltapenade

Citron- och gräslöksmajonnäs
2-3 dl majonnäs
Finrivet citronskal och saft från en citron
Gräslök

Hemmagjord BBQ-sås
1 lök mixad till puré
1 dl vatten
2 msk vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
3 msk citronsaft
3 msk farinsocker
1 dl ketchup
2 msk worcestersås
2 tsk paprikapulver
salt och peppar

Beskrivning

Servera gärna Sweet Potato Fries med en hemmagjord dipsås.
Här kommer några av våra favoriter:
Chili explosion För en dip med hetta blanda lika delar majonnäs och Sambal Oelek.
Tryffeldip:
Vill du ha en lyxig dip till dina fries så blanda majonnäs med en klick tryffeltapenade.
Citron- och gräslöksmajonnäs Blanda majonnäs med finrivet citronskal och saft från en citron. Hacka gräslök och blanda i. Friskt och fräscht.
Hemmagjord BBQ-sås Koka upp lök, vatten, vinäger, senap, citronsaft och farinsocker i en kastrull. Låt sjuda i 20 min.
Blanda i ketchup, worcestersås och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Låt BBQ-såsen svalna innan den serveras.

Relaterade produkter