Tillbaka Skriv ut sidan
Dela på Facebook

Bruschetta med sötpotatis och gorgonzola

Portioner

4

Tid

25 minuter

Svårighetsgrad

Lätt

Ingredienser

1 påse Sweet Potato Cubes (450 g)
3 msk olivolja
8 skivor gott surdegbröd
2 vitlöksklyftor, halverade
150 g gorgonzola
25 g ruccolasallat

Beskrivning

Tillaga sötpotatistärningarna tills de är krispiga och gyllenbruna, enligt anvisningarna på förpackningen. Pensla brödskivorna med olivolja på båda sidor. Rosta brödskivorna i medel het stekpanna eller grillpanna på båda sidor tills de har fått fin färg. Lägg upp brödskivorna på ett serveringsfat och gnid vitlök på dem. Fördela över sötpotatiskuber, gorgonzola och ruccolasallat.
Stänk på lite extra olivolja över bruschettan och strö på lite gott havssalt och svartpeppar efter din egen smak. Servera och njut .

Relaterade produkter